BIG BREAD KITCHEN SON EN BREUGEL

BIG BREAD KITCHEN SON EN BREUGEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Bread Kitchen Son en Breugel. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 21:49 Duurde lang voordat de bestelling geleverd werd. Grote friet besteld, maar leek een kleine De smaak was verder wel super!!
1 mei 2022 om 8:58 Mooi op de afgesproken tijd bezorgd, prima burgers!
29 apr 2022 om 21:00 Normally im really happy with the food, the bowls, snacks, burgers all good. Today I order the special back in town with curly fries. It had mayo, cury and unions on top what made the croquete soggy and fries where verry few, specialy due extra cost
24 apr 2022 om 21:41 Alles super lekker. Ik find de burger echt top.
24 apr 2022 om 21:19 Kreeg geen feedback over de bezorgtijd wanneer ik op “volgen” klikte. Het duurde erg lang. Het eten was prima
21 apr 2022 om 21:56 Heerlijk gegeten en echt op tijd. Aanrader !
20 apr 2022 om 20:43 Poke bowl ebi fry is super lekker! Afhaaltijd was ook perfect.
10 apr 2022 om 21:26 Heb hamburgers gehad. Was heerlijk
6 mrt 2022 om 20:14 Op tijd besteld, op tijd bezorgd en erg lekker zowel de burgers als het spareribmenu Was vergeten om milkshakes erbij te bestellen wilde het daarna nog doen maar moest dan ook weer voor minimaal 15euro bestellen dat is het enige minpuntje
6 mrt 2022 om 9:24 Vaker besteld en tevreden maar dit keer viel het erg tegen. Kindermenu was goed maar de boerenfriet van zoete aardappel was nog geen half bakje vol. En dat voor ruim 10,- .....
19 feb 2022 om 21:05 Normaal heel tevreden, vandaag niet. Bestelling was niet zoals gevraagd (aanpassing niet gedaan) en het harde broodje van was te lang gebakken (te hard en donker). Veel te late levering. Zou 60 min zijn, werd meer dan 90 minuten zonder melding.
19 feb 2022 om 20:25 Essen war sehr gut! Schnelle Lieferung… kann ich weiter empfehlen Eten was heel good! Snelle Bezorging. Kan ik aanbevelen